n

 

bavaria-afis

Nu mai este foarte mult si vine toamna colorata peste noi, astfel ca ne-am gandit sa n-o ratam si s-o intampinam intr-un loc cu totul deosebit si anume Alpii Bavarezi. Am ales saptamana cand vor fi culorile maxime in zona, iar datorita vegetatiei de foiase, brad si zada spectacolul cromatic va fi garantat iar cu putin noroc de vreme si lumina buna nici varfurile Alpilor nu vor fi mai prejos 🙂

Perioada: 24-29 octombrie 2016
Locatia: Alpii Bavarezi & Castelul Neuschwanstein, Germania.
Locuri disponibile: 10 (2 locuri libere ramase)
Pret: 500 euro/pers (cazarea si transportul incluse-n pret)

Cazare si masa:
Pe parcursul unei saptamani ne vom caza in 3 locuri diferite la pensiuni si hoteluri din zona Bavariei aproape de Garmisch-Partenkirchen si celebrul Castel Neuschwanstein, iar mesele le vom lua impreuna fie in oras, fie in camere cu alimente cumparate de la supermarket in functie de program.

La aceasta tura foto poate participa orice pasionat de fotografie indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, iar pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:
– folosirea corecta a echipamentului foto;
– realizarea fotografiilor panoramice si de noapte;
– fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
– tehnici de postprocesare a imaginilor (vom aduce cu noi si laptop-uri).

Echipament recomandat:
– aparat foto DSLR sau compact, trepied, declansator, filtre (graduale, ND, polarizare).
– imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, pelerina de ploaie, caciula, manusi.
– frontale sau lanterne foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui 🙂
– acumulatori, incarcator, carduri, laptop, etc.

Punct de intalnire:
Ne vom intalni duminica, 23 octombrie ora 20:oo in Cluj-Napoca de unde vom pleca cu 3 masini si vom iesi din tara prin Oradea. Dupa inscriere veti primi pe mail punctul exact de intalnire plus alte detalii legate de organizare, traseu si program.

Modalitati de inscriere si plata:
Inscrierile se fac pana la data de 1 octombrie 2016 in limita locurilor disponibile, printr-un mail pe adresa: contact@adrianpetrisor.ro care va cuprinde urmatoarele date: nume, prenume, telefon si localitatea de unde veti porni (asta pentru o mai buna organizare si repartizare in masini).
Dupa inscriere veti primi un mail cu toate detaliile si un cont bancar unde se va efectua plata avansului de 300 euro rezultand rezervarea locului la tura foto din Bavaria.

Va asteptam cu drag !!!

IMG_2915b

There are no comments

error: © Ovidiu Lazar