E

tenerife-afis

Este o insula care te uimeste in fiecare zi cu o clima zic eu perfecta pentru fotografiat, deoarece ne-am intalnit cu toate starile meteo posibile chiar si intr-o singura zi, cand am plecat de la plaja cu 30 grade in pantaloni scurti si am ajuns la Vulcanul Teide in jumatate de ora unde ningea si erau 0 grade 🙂

Fiindca am plecat de acolo cu o impresie foarte buna si cu tolba plina de fotografii, impreuna cu Adrian, venim cu propunerea de o noua tura foto organizata in luna noiembrie a acestui an.  Mai jos gasiti fotografii cu imprejurimile si cateva detalii legate de workshop-ul foto… Enjoy!

Perioada: 8-16 noiembrie 2016
Locatia: Tenerife, Insulele Canare – Spania.
Locuri disponibile: 10
Pret: 690 euro/pers (cazarea si transportul – avion & masini inchiriate, incluse-n pret)

Cazare si masa:
Cazarea va fi la un hotel din Puerto di Santiago in apartamente cu doua camere, living, bucatarie si bai proprii, iar mesele le vom lua fie prin oras sau din supermarket cu servire-n camere. Preturile-n restaurante nu sunt mari, si eu deja salivez cu gandul la meniurile din peste si fructe de mare 🙂

La aceast workshop foto poate participa orice pasionat de fotografie indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:
– folosirea corecta a echipamentului foto;
– realizarea fotografiilor panoramice si de noapte;
– fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
– tehnici de postprocesare a imaginilor. (vom aduce si un laptop)

Echipament recomandat:
– aparat foto DSLR sau compact, trepied, declansator, filtre (graduale, ND, polarizare).
– imbracaminte si incaltaminte de munte dar si de plaja (geaca, polar, pelerina ploaie, tricouri, pantaloni scurti, slapi, etc.
– rucsac si geanta/troller (2 bagaje/pers incluse-n pretul biletului) va voi comunica dimensiunile exacte pentru avion dupa inscriere.
– frontale sau lanterne foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui 🙂
– acumulatori, incarcator, carduri, ochelari de soare, etc.

Punct de intalnire:
Ne vom intalni marti, 8 noiembrie la ora 19:00 in aeroportul Otopeni din Bucuresti, de unde vom zbura spre Tenerife cu escala la Madrid (ora decolare 21:25), compania Ryanair. Toate detaliile legate de check-in, bagaje, zbor le veti afla printr-un mail detaliat cu organizarea turei foto dupa inscriere.

Modalitati de inscriere si plata:
Inscrierile se fac pana la data de 16 octombrie 2016 in limita locurilor disponibile, printr-un mail pe adresa: contact@adrianpetrisor.ro care va cuprinde urmatoarele date: nume, prenume, telefon si localitatea de unde veti porni spre Bucuresti (asta pentru o mai buna organizare si repartizare in masini). Mai multe date pentru biletele de avion va voi solicita dupa inscriere inainte de rezervarea acestora.
Dupa inscriere veti primi un mail cu toate detaliile si un cont bancar unde se va efectua plata avansului de 300 euro rezultand rezervarea locului la workshop. Restul de 390 euro, il vom primi la momentul intalnirii noastre sau cand vom inchiria masinile din aeroportul Tenerife.

Pentru orice alte detalii sau intrebari ne gasiti pe Facebook sau pe mail-ul contact@adrianpetrisor.ro  si pe  pe www.ovidiulazar.com

Va asteptam cu drag !!! 🙂

IMG_0323 IMG_0303

Tenerife

Tenerife

IMG_0063

Benijo - Tenerife

Benijo – Tenerife

IMG_9344

Los Gigantes - Tenerife

Los Gigantes – Tenerife

Benijo - Tenerife

Benijo – Tenerife

 

 

 

There are no comments

error: © Ovidiu Lazar